MISSATGE FI DE CURS 2020



Hola nins i nines, aquesta és la darrera setmana de curs i estaríem assatjant el Festival i fent moltes altres coses junts... però la situació de pandèmia que vivim ens ha fet canviar moltes coses de la vida i de l'escola, però sempre aprenem coses noves, per exemple a adaptar-nos a la nova situació quedant a casa quan era necessari, treballant tasques de l'escola des de casa i estar amb la família i valorar el que tenim... També hem vist que som un poble, una ciutat, un país... que ens hem unit per a aconseguir un repte, i que junts tot és possible... ho hem aconseguit! (però no podem baixar sa guàrdia perquè encara no tenim la vacuna i és important rentar-se les mans molt sovint). Aquesta és una lliçó de vida que sempre ens acompanyarà. 
Vos hem enyorat molt i hem estat molt contents de veurer-vos als vídeos fent Educació Física. Vos hem de donar l'enhorabona de la tasca que heu fet, estam molt orgullosos de voltros!!! 
També ens agradaria que fessiu arribar a les vostres famílies les gràcies per la seva col.laboració i ajuda perquè ens han ajudat molt a fer possible l'escola virtual. GRÀCIES!!!
I per a desitjar-vos un Bon Estiu, els mestres d'Educació Física vos hem preparat un vídeo (clica damunt).

BON ESTIU 2020😃

Ens retrobam al setembre més forts i amb més ganes que mai.